Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمد رحمانیان با اشاره به تشکیل کمیته اپیدمیولوژی کووید ۱۹ توسط تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که بر اساس پرتکل وزارت بهداشت بوده است، گفت: بررسی الگوی بیماری زایی ویروس در شهرستان و مقایسه با دیگر نقاط کشور، بررسی وضع موجود و پیش بینی روند بیماری در شهرستان و ارائه مدل‌های اپیدمیولوژیک، بررسی مشکلات و ارائه راهکار‌های در کنترل بیماری در شهرستان از اهم وظایف این کمیته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او، پیش بینی نیاز‌های آتی و فعلی اعم از تعداد تخت‌های بیمارستانی، تخت ICU، دستگاه ونتیلاتور، تجهیزات حفاظت فردی پرسنل، تعیین وضعیت بیماران شناسایی شده، پیگیری موارد تماس، ارائه و ارسال اطلاعات اپیدمیولوژیک بیماران شهرستان بصورت هفتگی به کمیته اپیدمیولوژی کشوری از اقدامات مهمی است که توسط کمیته دانشگاه در حال انجام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم عنوان کرد: بر اساس این سیاستگذاری، کمیته اپیدمیولوژی دانشگاه تاکنون یک گزارش شامل مدل سازی بیماری در سناریو‌های مختلف، تعیین وضعیت اپیدمیولوژیک بیماری و ارائه مدل علمی تغییر رفتار جامعه راجع به اینکه چرا مردم به توصیه‌های بهداشتی عمل نمی‌کنند به کمیته کشوری اپیدمیولوژی ارسال کرده است.

او بیان کرد: بعد از بررسی‌های انجام شده توسط کمیته اپیدمیولوژی کشوری کووید ۱۹، مشخص گردید تحلیل‌ها و پیشنهادات سه دانشگاه علوم پزشکی جهرم، شاهرود و شهرکرد برای کنترل بیماری از نظر کمی و کیفی در بین سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به عنوان برتر شناخته شده است.

به گفته رحمانیان، تحلیل‌ها و پیشنهادات این سه دانشگاه در موضوع چگونگی کنترل این بیماری برای الگوسازی در اختیار سایر کمیته‌های اپیدمیولوژی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور قرار داده شده است.

او بیان کرد: کمیته اپیدمیولوژی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی جهرم به صورت شبانه روزی وضعیت بیماری در این شهرستان، استان فارس، کشور و جهان را رصد کرده و به صورت فعال مدل سازی‌های خود را به روز و برای استفاده متولیان دانشگاهی و کشوری ارسال می‌کند.

وحیدرضا رحمانیان عضو هیئت علمی گروه اپیدمیولوژی دانشگاه عاوم پزسکی جهرم نیز گفت: اقدامات انجام شده در کمیته اپیدمیولوژی دانشگاه شامل تحلیل و مدل سازی روند بروز بیماری در شهرستانجهرم ارائه پیشنهادات برای کنترل بیماری در کشور و شهرستان به کمیته اپیدمیولوژی کشوری و تجزیه تحلیل داده‌های اپیدمیولوژیک بیماران شناسایی شده و ارسال آن به مسئولین دانشگاهی و ستاد کشوری بوده است.

رحمانیان تصریح کرد: محاسبه میزان شاخص انتقال بیماری بصورت اختصاصی و روزانه در شهرستان انجام می‌شود. رصد شاخص‌ها به طور منظم و مشاهده تغییر در آن مشخص می‌کند که تغییر رفتار مردم طی روز‌های گذشته چگونه بوده است و روند بیماری طی روز‌های آینده چگونه خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی کرونا ویروس وزارت بهداشت و درمان اپیدمیولوژی دانشگاه کمیته اپیدمیولوژی علوم پزشکی جهرم کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۰۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این تعداد کالای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و تقلبی فاقد صلاحیت مصرف انسانی به ارزش تقریبی چهار میلیارد ریال، در بازرسی‌های فروردین ماه در سطح عرضه کشف و ضبط شد.

دکتر علی روحبخش افزود: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف تأمین، نظارت و ارتقای کیفی و کمی خدمات دارویی، غذایی، آرایشی، بهداشتی، طبیعی، سنتی، ملزومات و تجهیزات مصرفی پزشکی در هفت حوزه فعالیت می‌کند.

وی تصریح کرد: در فروردین ماه امسال بیشترین تمرکز حوزه معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر اجرای مأموریت‌های محوله در طرح نوروزی ١۴۰٣ بود و در این ایام، مرکز نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل بر فعالیت ١٢۶ داروخانه شبانه روزی در سطح دانشگاه و ٣۶ داروخانه روزانه مجاور حرم مطهر رضوی نظارت کرد.

دکتر روحبخش اضافه کرد: از دیگر اقدامات مهم صورت گرفته در طی یک ماه اخیر می‌توان به صدور ٩٣ مجوز صادرات و واردات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، ٧٢ مورد بازرسی از خرده فروشی‌های گیاهان دارویی (عطاری‌ها) و باشگاه‌های ورزشی، ٧٩٧ مورد پاسخگویی به شکایات و تماس‌های تلفنی مرتبط با شیرخشک و غذا‌های ویژه، بررسی ٩٣ مورد نمونه دریافتی در آزمایشگاه کنترل غذاودارو و بررسی ١١ مورد نمونه دریافتی در این آزمایشگاه اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد