Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@12:05:48 GMT

تب و بی‌حالی، مهمترین علائم کنونی کرونا در جهرم

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۴۰۷۷۶

تب و بی‌حالی، مهمترین علائم کنونی کرونا در جهرم

دکتر رحیم رئوفی یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به تداوم شیوع کرونا، افزایش ناگهانی بستری مبتلایان به کرونا را در بیمارستان پیمانیه جهرم شاهد بوده‌ایم که بیماری آنها با علائمی چون اسهال، مشکل علائم تنفسی و سرفه‌های خشک همراه بوده است.
وی اظهار داشت: در چهار هفته گذشته در جهرم، بیشتر بیماران جدید مبتلا به کرونا دارای این علائم بوده‌اند؛ این در حالی است که در ماه‌های قبل، حدود نیمی از موارد مبتلا به کرونا بدون علامت بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: آمار مبتلایان به کرونا در جهرم، روزانه رو به افزایش است که این مساله ما را با خطر پر شدن تخت‌های بیمارستان به خصوص بخش مراقبت‌های ویژه روبه‌رو خواهد کرد.
رئوفی بیان کرد: تغییر در الگوی رفتاری مانند حضور در تجمعات شلوغ و بی‌توجهی به اصول بهداشتی از مهمترین علت همه گیری بیماری در چند هفته گذشته در جهرم بوده است.
وی افزود: مردم اهمیت استفاده از ماسک را دست کم نگیرند. ماسک مهمترین وسیله محافظتی در برابر قطرات تنفسی آلوده است.
متخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: البته گاهی خود ماسک می‌تواند راهی آسان برای انتقال این بیماری باشد در صورتی که تماس دست آلوده به ماسک وجود نداشته باشد و بلافاصله بعد از مرطوب شدن ماسک باید آن را  تعویض کرد.
این متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: رعایت سه اصل مهم که بارها بر آن تاکید شده است می‌تواند احتمال درگیری با این بیماری مهلک را کاهش دهد.
به گفته وی، شست‌وشوی مداوم دست‌ها یا ضدعفونی کردن آنها با الکل، عدم لمس دست‌ها با چشم، بینی و دهان و رعایت فاصله فیزیکی که بسیار تاثیرگذار است.

۵۰درصد نمونه‌ها در جهرم مثبت می‌شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا گفت: طی یک هفته گذشته، ۵۰ درصد نمونه‌ها در جهرم مثبت می‌شود و تعداد بیماران بستری هم در حال افزایش است.
دکتر محمد رحمانیان افزود: افزایش بی‌سابقه تعداد مبتلایان در روزهای اخیر، جهرم را در شرایطی بسیار حساس قرار داده که در صورت بی توجهی، یک بحران بزرگ گریبانگیرمان خواهد شد.
وی اظهار داشت: این روزها در اتفاقی بی‌سابقه، ۵۰ درصد نمونه‌های ارسالی به آزمایشگاه تشخیص کووید ۱۹، مثبت می‌شود، در حالی که اکثر مبتلایان دارای علائم بالینی هستند.
به گفته وی لازم است همه افراد هنگام خروج از منزل از ماسک استفاده کنند.

شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه های علوم پزشکی جهرم بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه های علوم پزشکی جهرم بهداشت و سلامت ویروس کرونا دانشگاه های علوم پزشکی جهرم بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی جهرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۰۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا