Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@08:09:40 GMT

ضرورت ارتقای خدمات سلامت و رضایتمندی مردم

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۳۹۸۷۳

ضرورت ارتقای خدمات سلامت و رضایتمندی مردم

مدیر کل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، گفت: ارتقای خدمات سلامت و رضایت مندی مردم از آن، از اهداف مهمی است که هر دانشگاه علوم پزشکی باید در جهت تحقق آن کوشا باشد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد حسین حیدری در جمع رییس، معاونین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی جهرم، گفت: در سال جدید یکی از اهداف مهم وزارتخانه، ارزیابی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بر اساس عملکردشان در راستای مقابله با بیماری کرونا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
متاسفانه اپیدمی کرونا ضررهای زیادی را به کشور وارد کرده است و از یک سال گذشته تا کنون دانشگاه های علوم پزشکی با اقداماتی که انجام داده اند سعی بر کنترل بیماری و درمان بیماران داشته اند.

به گفته وی، هدف ما ارزیابی دانشگاه‌ها بر اساس اقداماتشان در راستای مبارزه با بیماری کرونا و افزایش رضایتمندی مردم از خدمات سلامت و رسیدگی به مشکلات آنها است.

حیدری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت و شهید داوود علیان شهید مدافع سلامت این دانشگاه، از زحمات مدافعان سلامت دانشگاه علوم پزشکی جهرم قدردانی کرد و گفت: تاکنون دانشگاه علوم پزشکی جهرم در امر بیماریابی و رسیدگی به بیماران مبتلا به کرونا تلاش های مضاعفی داشته که ستودنی است.

وی در ادامه افزود: طرح "شهید سلیمانی"، مراقبت از بیمار در منزل و ارائه آموزش های خود مراقبتی به اطرافیان بیمار و خدماتی که از سوی تیم های نظارتی و حمایتی انجام می شود از دیگر اقدامات موثر دانشگاه علوم پزشکی جهرم در جهت مقابله با بیماری کرونا است.

افتتاح بیمارستان ۳۱۳ تخت خوابی شهرستان جهرم؛ بزودی

دکتر محمد رحمانیان رییس دانشگاه علوم پزشکی جهرم در ادامه این نشست گفت: تعامل و همکاری های بین بخشی در شهرستان موجب شد که در یک سال گذشته بتوانیم اقدامات موثری برای مقابله با بیماری کرونا چه در بخش درمان و چه در بخش بهداشت داشته باشیم.

وی گفت: قرار دادن یکی از بیمارستان های جهرم به عنوان مرکز اصلی بستری بیماران مبتلا به کرونا، افزایش بخش های کووید ۱۹،  افزایش مراکز نمونه گیری تشخیصی کرونا، مهیا کردن اقلام بهداشتی و در دسترس قرار دادن آن برای مردم، بیماریابی و غربالگری مردم جهت پیشگیری از این بیماری مهلک از عملکردهای دانشگاه علوم پزشکی جهرم بوده است.

بنابر اعلام وبدا، وی گفت: هدف ما ایجاد رضایتمندی مردم از خدمات سلامت است و به زودی شاهد افتتاح بیمارستان ۳۱۳ تخت خوابی شهرستان جهرم خواهیم بود. با افتتاح این پروژه عظیم درمانی که دارای بخش ها و حوزه های مختلف درمانی است مردم این شهرستان از رفتن به سایر مراکز درمانی در کشور بی نیاز شده و بستری برای توریسم درمانی ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی جهرم بیماری کرونا خدمات سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۹۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند

رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: بیمه‌ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی‌دهند و مردم به جای ۳۰ درصد، ۷۰ درصد هزینه‌ها را از جیب خود پرداخت می‌کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شهروز همتی؛ رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست‌و‌یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد با بیان اینکه آزمایشگاه‌های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند، اظهار کرد: مشکل اول این است که در 10 سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال‌های بعد افزایش 5 تا 10 درصدی را در این باره شاهد بودیم که از تورم جاری کمتر بود.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه‌ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه‌ها با مشکل روبرو شد لذا آزمایشگاه‌ها نتوانستند با پیشرفت‌های کشورهای دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.

همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد زیرا 5 درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و 95 درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می شود اما با تجهیز آزمایشگاه‌ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش این خدمات تسهیل می شود.

وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش‌گذاری به خدمات آزمایشگاه‌ها می تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست‌و‌یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران اظهار کرد: از متولیان امر درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه‌ها داشته باشند؛ 70 درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری‌ها برعهده آزمایشگاه‌هاست و نقش مهم آنها را نشان می‌دهد، لذا آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی و سریع‌تر می تواند یک بیماری را تشخیص دهد تا درمان بیمار آغاز شود.

 همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تاخیر در پرداخت بیمه‌ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود. قانوناً مردم باید 30 درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند اما بیمه‌ها این تعرفه را پوشش نمی دهند و مردم 70 درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه‌ها و بیمار نباید به وجود بیاید.

وی خاطرنشان کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه‌ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست‌ها آماده شده و قیمت‌های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.

امیرحسن زرنانی؛ دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه‌ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره‌های ماندگار و حرکت روبه آینده از دستاوردهای برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو؛ دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود و سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بسترهای الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری آن بود.

بر اساس این گزارش، این کنگره، به مدت 4 روز از 11 تا 14 اردیبهشت در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد که 113 پوستر در آن پذیرفته شده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در گرو حمایت‌های ارزی
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور