Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@10:33:48 GMT

راه اندازی کمپین من واکسن می‌زنم در جهرم

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۲۵۳۹۲

راه اندازی کمپین من واکسن می‌زنم در جهرم

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز،  سید مجید ارجمند معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان جهرم در جلسه ستاد مقابله با کرونای این شهرستان  با اشاره به اینکه هدف این کمپین، واکسیناسیون افراد در نقاط حاشیه شهر و کم‌برخوردار است بیان کرد: گروه واکسیناسیون معاونت بهداشتی دانشگاه به همراه اورژانس ۱۱۵ در این مناطق مستقر شدند تا واکسیناسیون افراد به راحتی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تاکید بر اینکه  معلولان نیازی به مراجعه به مراکز بهداشتی شهر و روستا ندارند تصریح کرد: در این کمپین، برای سهولت افرادی که دارای مشکل حرکتی هستند، امکانی فراهم آمده تا گروه واکسن با مراجعه به منازل این افراد، واکسیناسیون این افراد را انجام دهند.

ارجمند ادامه داد:  در این طرح، گروه سنی ۱۸ سال به بالا در نقاط کم برخوردار تحت واکسیناسیون قرار می‌گیرند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان جهرم افزود: تیم واکسیناسیون معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم ، در کوی شهید سحرخیز  مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی امام محمد باقر (ع)  جهرم برای واکسیناسیون افراد مستقر شدند.

سرگرد پاسدار محمد کوثریان فرمانده حوزه مقاومت بسیج بقیه الله(عج) نیز اضافه کرد: طرح پایش سلامت خانه به خانه و واکسیناسیون محله‌ای، با اقدام جهادی بسیجیان عضو گروه جهادی شهید نامجو از حوزه مقاومت بقیه الله (عج)، در کوی شهید سحرخیز اجرا شد.

او اظهار کرد: ۷۰ نفر از بسیجیان عضو گروه جهادی شهید نامجو در قالب ۲۰ گروه به همراه سرگروه یک پرستار بسیجی به در منازل اعزام و اقدام به پایش سلامت کردند. 

شتاب گرفتن روند واکسیناسیون با تزریق میانگین روزانه ۴ هزار دوز واکسن در جهرم و خفر

 همچنین محمد رحمانیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان جهرم گفت: تاکنون ١٠١ هزار و ٢٣٧ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۵۴ هزار و ٢۴۵  نفر نیز دوز دوم را تزریق کردند.

او بیان کرد:  تعداد یک هزار و ١٠٠ نفر از شهروندان خفر و ١٢٣ نفر از شهروندان کوی سحرخیز جهرم در قالب کمپین من واکسن می‌زنم  به صورت محله‌ای و در منازل واکسینه شدند که آمار قابل توجهی به شمار می آید.

رحمانیان تصریح کرد: در حال حاضر واکسیناسیون سنین ۱۸ سال به بالا در روستاها، مناطق عشایرنشین و حاشیه شهر در حال انجام است که با کمک های داوطلبانه نیروی های مقاومت بسیج، دانشجویان و داوطلبان هلال احمر سرعت بیشتری می گیرد.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان جهرم به گروه‌های هدف و مهمی که تا به امروز  واکسینه شده ند اشاره کرد و  ادامه داد: کادر بهداشت و درمان، فرهنگیان، کادر آموزش و پرورش، ادارات، بانک ها، دانشجویان، اصناف، کادر نظامی و انتظامی، دانشگاهیان و خانواده های آنان از جمله افرادی هستند که تاکنون یک یا دو دز واکسن را دریافت کرده‌اند. 

او با یادآوری جذب نیروهای داوطلب و همکاری‌های بین بخشی برای توسعه و افزایش سرعت کار مراکز تجمیعی واکسیناسیون، افزود: در حال حاضر به میزان کافی انواع واکسن های آسترازینکا، برکت و سینوفارم در سطح شهرستان موجود است و این نوید را به مردم می‌دهیم  که با افزایش مراکز تجمعی و اضافه شدن کانترهای واکسیناسیون و از هم مهمتر مشارکت مردم در مدت زمان کمی بیشترین جمعیت  تحت پوشش را واکسینه کنیم.  

رحمانیان  اضافه کرد: امروزه در تمام مطالعاتی که در دنیا انجام شده ثابت شد که واکسیناسیون تنها راه حل مبارزه با ویروس است و همان طور که آمار تلفات جانی این بیماری نشان می دهد بیشتر فوتی ها یا واکسن تزریق نکرده بودند و یا تنها یک دوز واکسن را دریافت کرده بودند. 

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان جهرم اظهار کرد: در آینده، برای انجام بسیاری از مناسبات اجتماعی داشتن کارت واکسن الزامی  می شود همان گونه که در حال حاضر  برای سفرهای خارجی نیاز به کارت واکسن است.

او گفت: بنابراین بر همه افراد خانواده که واجد شرایط هستند لازم است برای دریافت واکسن شتاب کنند تا خود و افراد خانواده شان را  در برابر اثرات و تبعات این بیماری مرگبار ایمن کنند.

شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز واقع شده است.

انتهای پیام/ت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهرستان جهرم بهداشتی دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۵۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست

تحقیقات جدیدی که از سوی مؤسسه ملی سلامت آمریکا انجام شده، نشان می‌دهد که کلسترول خوب ممکن است به اندازه کافی برای جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی در افراد مؤثر نباشد.

به گزارش فارس، دانشمندان تا مدت‌ها از سطح کلسترول خوب (HDL) به عنوان شاخصی برای پیش بینی احتمال ابتلای افراد به بیماری‌های قلبی و عروقی استفاده می‌کردند، اما یافته‌های اخیر بیانگر آن است که HDL نمی‌تواند به اندازه‌ای که محققان روی آن حساب باز کرده اند، برای همه گروه‌های جامعه مؤثر واقع شده و از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کند.

 تحقیقات نشان می‌دهد: پایین بودن سطح HDL در سفیدپوستان با خطر بالای ابتلا به حملات قلبی مرتبط است، اما این امر در سیاه پوستان صدق نمی‌کند و سطح بالای این کلسترول نمی‌تواند برای این گروه از افراد نقش پیشگیرانه‌ای داشته باشد. در مقابل، بالا بودن سطح این نوع کلسترول در هیچ کدام از این دو گروه با خطر بیماری‌های قلبی ارتباطی ندارد.

به عبارتی، این مطالعات، مؤثر بودن HDL را برای همه گروه‌های جامعه زیر سؤال می‌برد و محققان این موضوع را پذیرفته اند که سطح پایین HDL، صرف نظر از نژاد می‌تواند مضر باشد و برای رسیدن به این نتیجه، آزمایش‌های گسترده‌ای را روی حدود ۲۴ هزار بزرگسال آمریکایی انجام دادند.

پژوهشگران در این یافته‌ها علاوه بر تأیید نقش LDL و تری گلیسیرید در افزایش نسبی خطر بیماری‌های قلبی و عروقی، دریافتند که میزان پایین کلسترول HDL تنها می‌تواند شاخصی برای بروز احتمالی بیماری قلبی و عروقی در سفیدپوستان باشد. محققان به دنبال راهکارهای متفاوتی هستند که در آینده شاخص‌هایی فراتر از میزان کلسترول HDL بتواند به پیش بینی وقوع حملات و بیماری‌های قلبی در بیماران کمک کند.

آن‌ها در این راه از تئوری‌های مختلفی، چون HDL بالاتر و کیفیت عملکرد HDL استفاده می‌کنند که نقش مهمی در سلامت قلب و عروق دارد. محققان ویژگی‌های کلسترول HDL را به روش‌های میکروسکوپی بررسی کرده اند که از آن جمله می‌توان به تجزیه و تحلیل صدها پروتئین مرتبط با انتقال کلسترول و چگونگی تغییر این ارتباطات بر پایه یک یا گروهی از پروتئین‌ها اشاره کرد که ممکن است به بهبود پیش بینی‌ها از بروز مشکلات قلبی و عروقی کمک می‌کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • رونمایی از پویش با انرژی در یزد
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست